ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛIΕΣ AΝΩ ΤΩΝ 25€

Τρόποι Πληρωμής

Τρόποι Πληρωμής

1. Αντικαταβολή

Μπορείτε να εξοφλήσετε το ποσό της παραγγελίας σας κατά την παραλαβή αυτής. Στην περίπτωση που τα προϊόντα παραχθούν ή τροποποιηθούν ή κοπούν στην επιθυμητή από εσάς διάσταση, δεν ισχύει η αντικαταβολή ώς τρόπος πληρωμής. Επίσης δεν ισχύει στα χαλιά ανεξαρτήτου διάστασης. Η χρέωση αντικαταβολής είναι €2.5.

2. Πληρωμή με χρεωστική, προπληρωμένη ή πιστωτική κάρτα

Προκειμένου να ολοκληρώσετε την αγορά σας πληρώνοντας μέσω χρεωστικής, προπληρωμένης ή πιστωτικής κάρτας, οδηγείστε στον ασφαλή ιστοχώρο της Eurobank PayCenter, όπου και πληκτρολογείτε τα στοιχεία της κάρτας σας. Τα στοιχεία της κάρτας σας δεν αποστέλλονται πίσω στα leukaoneira.gr. Τέλος, η συναλλαγή σας και τα προσωπικά σας στοιχεία διασφαλίζονται από την τράπεζα Eurobank.

3. Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

Για να πληρώσετε με κατάθεση σε κάποιον τραπεζικό λογαριασμό, απλά πατήστε “Τραπεζική Κατάθεση” στον τρόπο πληρωμής στο check-out. Θα σας εμφανιστούν 3 λογαριασμοί (Εθνική Eurobank) για να μπορέσετε να ολοκληρώσετε την αγορά σας. Μετά το πέρας της κατάθεσής σας, στείλτε μας το αποδεικτικό, μ’ ένα e-mail στο sales@leukaoneira.gr έτσι ώστε να επισπευσθεί όσο περισσότερο γίνεται η παραγγελία σας.

Οι διαθέσιμοι λογαριασμοί είναι οι:

 • ΕΘΝΙΚΗ
  Αριθμός Λογαριασμού: 156/001605-58
  ΙΒΑΝ: GR32 0110 1560 0000 1560 0160 558
  Δικαιούχος: Σπυριδούλα Μάχα Κωνσταντίνος
 • EUROBANK
  IBAN: GR7702602550000370200805122
  Δικαιούχος: Σπυριδούλα Μάχα Κωνσταντίνος

4. Πληρωμή μέσω Paypal

Επιλέγοντας πληρωμή με PayPal, σας δίνουμε τη δυνατότητα να εξοφλήσετε την παραγγελία σας χρησιμοποιώντας τον ασφαλέστερο και πιο διαδεδομένο τρόπο πληρωμής παγκοσμίως. Μόλις ολοκληρώσετε τη συμπλήρωση όλων των υπολοίπων στοιχείων που απαιτούνται για την καταχώρηση της παραγγελίας θα μεταφερθείτε αυτόματα στο ασφαλές site του Paypal, από όπου θα έχετε τη δυνατότητα είτε να συμπληρώσετε απευθείας τα στοιχεία της χρεωστικής, προπληρωμένης ή πιστωτικής σας κάρτας είτε να κάνετε login στον ήδη υπάρχοντα Paypal λογαριασμό σας και να χρησιμοποιήσετε με μόλις ένα κλικ τα αποθηκευμένα στοιχεία σας. Χρησιμοποιώντας το Paypal για τις συναλλαγές σας, δε δίνετε τα στοιχεία των χρεωστικών, προπληρωμένων ή πιστωτικών σας καρτών σε κάθε ηλεκτρονικό κατάστημα αλλά μόνο στο PayPal. Στην περίπτωση που ζητήσετε υπαναχώρηση της παραγγελίας σας ή ακόμα και επιστροφή χρημάτων, το ποσό που θα σας επιστραφεί είναι ίσο με το συνολικό ποσό που λάβαμε από την Paypal. Από το ποσό αφαιρείτε συνήθως η αξία της προμήθειας, που έλαβε εξαρχής η Paypal. Υπάρχουν πάντα διαθέσιμα αποδεικτικά ανάλυσης ποσών κρατήσεων μέσω της εφαρμογής, που μπορούν να σταλθούν μέσω email. Το ποσό αυτό, της διαφοράς που προκύπτει , αναφέρεται από την paypal ως προς την αξία που χρειάστηκε για την διεκπεραίωση της συναλλαγής και στην περίπτωση <<Πλήρης επιστροφης χρημάτων>> η εταιρεία μας δεν δύναται να καλύψει τη διαφορά που προκύπτει .

5. Παραλαβή και εξόφληση του ποσού στο κατάστημα

Για να παραλάβετε και να εξοφλήσετε το ποσό στο κατάστημα, απλά επιλέξτε παραλαβή από το κατάστημα στον τρόπο αποστολής. Όταν η παραγγελία σας ολοκληρωθεί θα σας καλέσουμε έτσι ώστε να γνωρίζετε πότε μπορείτε να περάσετε να την παραλάβετε. Οι παραγγελίες κρατούνται στο κατάστημα έως και 10 μέρες αφότου ολοκληρωθούν.