ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛIΕΣ AΝΩ ΤΩΝ 25€

Πολιτική επιστροφών

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ

Σε περίπτωση επιστροφής λόγω ελαττωματικού προϊόντος ή λόγω λάθους στην παραγγελία σας (αν για παράδειγμα παραλάβατε άλλο προϊόν από αυτό που παραγγείλατε) για να ολοκληρωθεί η επιστροφή του είδους, είναι απαραίτητο να πληρούνται οι παρακάτω όροι:

1. Επιστροφές προϊόντων μπορούν να γίνουν δεκτές μέσα σε χρονικό διάστημα 1 μήνα από την ημερομηνία παραλαβής.
2. Το προϊόν πρέπει να έχει αγοραστεί αποκλειστικά από το LeukaOneira.
3. Το ελαττωματικό προϊόν αντικαθίσταται μόνο με το ίδιο προϊόν.
4. Το κόστος επιστροφής μη ελαττωματικών προιόντων επιβαρύνει τον πελάτη και μπορεί να επιλέξει όποια μεταφορική τον εξηπηρετεί με παράδοση στην έδρα μας, Αγίου Δημητρίου 18, Άγιος Δημήτριος, 17341.

Δεν γίνονται επιστροφές στις παρακάτω κατηγορίες για λόγους διασφάλισης της υγιεινής κ.α:

1. Μαξιλάρια
2. Παπλώματα
3. Χαλιά
4. Στρώματα
5. Ανωστρώματα

6. Προιόντα που έχουν υποστεί επεξεργασία όπως ραφή ή μεταποιήσεις (πχ. κουρτίνες σε επιθυμητές διαστάσεις, βρεφικά ρούχα (πχ υπνόσακοι)

Διαδικασία επιστροφής

1. Επικοινωνείτε μαζί μας για να διευκρινίσουμε τις λεπτομέρειες της επιστροφής.
2. Σε περίπτωση ελαττωματικού προϊόντος είναι απαραίτητο να μας στείλετε φωτογραφία του είδους στο info@leukaoneira.gr ώστε να έχουμε καλύτερη εικόνα στην επικοινωνία μας μαζί σας και να επιβεβαιώσουμε με την κατασκευάστρια εταιρεία την αποδοχή της επιστροφής.
3. Συσκευάζετε το προϊόν ώστε να είναι προστατευμένο κατά την αποστολή.
4. Σε περίπτωση που το προϊόν έχει κάποιο ελάττωμα ή έχει γίνει λάθος στην παραγγελία σας, στέλνετε το δέμα με την εταιρεία courier που σας έκανε την παράδοση στο LeukaOneira, Αγίου Δημητρίου 18, 17341 και τα μεταφορικά έξοδα βαραίνουν το LeukaOneira. *Παρακαλούμε σημειώστε πως τα μεταφορικά έξοδα της επιστροφής τα χρεώνεται η επιχείρησή μας μόνο σε περίπτωση δικού μας λάθους ή ελαττωματικού προϊόντος. Σε κάθε άλλη περίπτωση τα έξοδα επιβαρύνουν τον πελάτη.
**Η διαδικασία της επιστροφής έχει μέσο χρόνο διάρκειας 10 εργάσιμες ημέρες.

Στην περίπτωση που ο χρήστης έχει στο παρελθόν πραγματοποιήσει παραγγελία, την οποία χωρίς αιτιολόγηση δεν έχει παραλάβει, τότε το κατάστημα διατηρεί το δικαίωμα να ζητήσει από τον χρήστη προεξόφληση της παραγγελίας μέσω κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό της εταιρίας.

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο 2109705790 210 9705790.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Για κάθε διευκρίνιση και παροχή πληροφοριών σχετική μ ε τη χρήση της Ιστοσελίδας ο χρήστης/επισκέπτης μπορεί να απευθύνεται στα leukaoneira.gr καλώντας στον ακόλουθο αριθμό: 2109705790 210 9705790

E-mail: info@leukaoneira.gr info@leukaoneira.gr

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΥΠΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ

Δικαιούστε να υπαναχωρήσετε από την παρούσα σύμβαση αναιτιολόγητα εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα παράδοσης του/των προϊόντων. Σε περίπτωση που το δέμα αγνοηθεί στο πρακτορείο του παραλήπτη, χωρίς να το έχει παραλάβει εντός 5 εργάσιμων ημερών, οι μέρες για την υπαναχώρηση μετράνε από την δεύτερη εργάσιμη ημέρα που το δέμα έκανε άφιξη στο πρακτορείο και αφού ο πελάτης έχει ενημερωθεί από την εταιρεία με email για την εξέλιξη της αποστολής. Στην περίπτωση που περάσει το ορισμένο χρονικό διάστημα, ο πελάτης μπορεί μόνο να αλλάξει το προιόν που είχε αρχικά επιλέξει και όχι να ζητήσει υπαναχώρηση της παραγγελίας του.
Προκειμένου να ασκήσετε το δικαίωμα υπαναχώρησης, οφείλετε να μας ενημερώσετε για την απόφασή σας να υπαναχωρήσετε από την παρούσα σύμβαση με μια ξεκάθαρη δήλωση (π.χ. επιστολή που θα σταλεί με ταχυδρομείο – ΕΛ.ΤΑ. ή ηλεκτρονικό ταχυδρομείο). Προσοχή σε περίπτωση έκδοσης τιμολογίου δεν γίνεται δεκτή η επιστροφή χρημάτων σε ποσά που υπερβαίνουν τα 150€.

Εάν υπαναχωρήσετε από την αγορά πρέπει να επιστρέψετε το/τα προϊόντα στην κατάσταση που το/τα παραλάβατε μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης. Το/τα προϊόντα πρέπει να μην έχουν πλυθεί, να μην έχουν χρησιμοποιηθεί με οποιονδήποτε τρόπο, να έχουν όλα το/τα ταμπελάκια του/τους και να μην έχουν καταστραφεί η/οι συσκευασίες τους. Δεν μπορεί να γίνει επιστροφή χρημάτων, εάν το/τα προϊόντα έχουν χρησιμοποιηθεί μετά το άνοιγμά του/τους ή εάν είναι κατεστραμμένο. Η επιστροφή χρημάτων ΔΕΝ μπορεί να γίνει αν δεν υπάρχει η απόδειξη λιανικής. Η επιστροφή γίνεται στον προμηθευτή (LeukaOneira) χωρίς αδικαιολόγητη καθυστέρηση και οπωσδήποτε εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα κατά την οποία μας δηλώσατε την απόφασή σας να υπαναχωρήσετε από την αγορά. Σε κάθε περίπτωση επιβαρύνεστε με το άμεσο κόστος-δαπάνη επιστροφής του/των αγαθών.

Η επιστροφή του/των είδων γίνεται δεκτή, μόνον εφόσον προηγουμένως ο Πελάτης έχει εξοφλήσει κάθε ποσό που επιβαρύνθηκε η εταιρεία (LeukaOneira) για την αποστολή του/των προϊόντων σε αυτόν καθώς και τα έξοδα αποστολής για την επιστροφή του/τους. Ομοίως, η εταιρεία υποχρεούται να σας επιστρέψει το τίμημα που εισέπραξε χωρίς αδικαιολόγητη καθυστέρηση και οπωσδήποτε εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα που θα πληροφορηθεί την απόφασή σας να υπαναχωρήσετε από την αγορά. Η εταιρεία δικαιούται να καθυστερήσει την επιστροφή των χρημάτων μέχρις ότου λάβει πίσω το/τα αγαθά. Η εταιρεία θα εκτελέσει την επιστροφή χρημάτων με τον ίδιο τρόπο πληρωμής που είχε αρχικά επιλέξει ο πελάτης. Σε κάθε περίπτωση, δεν θα σας χρεωθούν έξοδα για τέτοια επιστροφή χρημάτων. Εσείς φέρετε την ευθύνη για τυχόν μείωση της αξίας του/των αγαθών ως αποτέλεσμα διαχείρισης του/τους άλλης πλην εκείνης που είναι αναγκαία για τη διαπίστωση της φύσης, των χαρακτηριστικών και της λειτουργίας του/τους.ν