ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛIΕΣ AΝΩ ΤΩΝ 25€

Τρόποι Αποστολής

Τρόποι Αποστολής

Τα leukaoneira.gr στέλνουν την παραγγελία σας, με τη μεταφορική Porta-Porta, με το ταχυδρομείο ΕΛΤΑ. Σε κάθε περίπτωση σας στέλνουμε τον κωδικό αποστολής του δέματος σας, με τον οποίο μπορείτε να το αναζητήσετε καθώς και να δείτε την εξέλιξη της αποστολής σας.

Η χρέωση μεταφορικών είναι €3 για παραγγελίες αξίας κάτω των €24,99 και Δωρεάν για παραγγελίες αξίας από €25 και πάνω.

Προσοχή!! ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΟΓΚΩΔΗ ΔΕΜΑΤΩΝ

Σε περίπτωση που η παραγγελία σας είναι μεγάλη σε όγκο η αποστολή γίνεται με μεταφορική εταιρεία και η υπηρεσία της αντικαταβολής δεν υποστηρίζεται. Η ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ για ογκώδη δέματα ισχύει για Αθήνα και μέχρι το πρακτορείο της επιλογής σας, στην περίπτωση αυτή το κόστος συνήθως είναι 5-6€ / κούτα.

Το τηλεφωνικό μας κέντρο θα επικοινωνήσει μαζί σας, σε κάθε περίπτωση. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλέσετε στο 2109705790.

Αν αντιμετωπίσουμε κάποιο πρόβλημα στη διεκπεραίωση της παραγγελίας σας (όπως για παράδειγμα έλλειψη κάποιου προϊόντος από τον κατασκευαστή), ένας εκπρόσωπός μας θα σας καλέσει στο τηλέφωνο επικοινωνίας που έχετε δώσει, προκειμένου να βρούμε μαζί μια λύση για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτησή σας.

Όλες οι παραγγελίες που γίνονται ηλεκτρονικά μετά τις 19:00 αρχίζουν να επεξεργάζονται από εμάς την επόμενη εργάσιμη μέρα. Όλες οι παραγγελίες χρειάζονται 1-5 εργάσιμες μέρες για να εκτελεστούν (Τα Σαββατοκύριακα δε θεωρούνται εργάσιμες). Σε περίπτωση που τα προϊόντα που έχετε διαλέξει δεν βρίσκονται σε άμεση διαθεσιμότητα, η παραγγελία σας θα σταλεί από εμάς ακριβώς την ημέρα που θα συλλέξουμε τα προϊόντα.